Da var det over for detta aret.....

...... och ingen ar gladare an jag. Det ar tur att det bara ar en dag om aret for jag hade inte velat gora det mer. En annan sak som ar ganska bra, inte for att vara elak, ar att jag inte har familjen ar. Detta aret var det bara att besoka Graemes familj och det racker och blir over for min del. Vet inte om jag hade orkat med att besoka en massa andra familje medlemmar oxa. Men ska inte klaga heller for det har vart bra, fick fina saker oxa. Av Graeme fick jag en vinterjacka och ett halsband, av Cubby, Graemes systers kille, fick jag en liverpool t-shirt och en parfym och fick aven en parfym av Graemes brorsas fru. Det va secret santa sa det ar darfor jag bara fick fran tva. eller bara och bara, t-shirten kosta 500 spann och vinterjackan jag fick kosta nastan 2000 sa det ar inte sa lite det.             Graeme fick ett par skor och Guitar Hero utav mig. Tror han va makta glad :)      nu ar det bara nyar och klara av sen ska jag borja leta efter ett annat jobb, har fatt nog av att jobba i puben, kanns som att jag inte ser Graeme pa kvallarna eller pa helgerna bara nar han kommer in till puben och det borjar kannas javligt jobbigt maste jag saga. Vi far se hur det kommer att ga men vill verkligen gora nat annat nu, vet inte riktigt vad men ar saker pa att jag kan hitta nat.                              nu ar det dags att borja laga mat sa att det blir klart ikvall. Roast pork wie tatties and veg :)   ha det sa bra sa hores vi kanske snart. x Kris


Det gar alldeles for fort!!!

Det har med jul ar helt sjukt. Det ar sa mycket som maste goras for bara nagra veckor. Man ska fa ut julpyntet, granen ska upp, julklappar ska kopas och detta ar bara for en dags firande I STORT SETT. Tacka fan att det bara ar en gang om aret for jag kan lova att jag inte skulle gora det mer an en gang. En sak som ar bra detta aret ialla fall ar att jag inte har sa manga att kopa till. Ska givetvis kopa till Graeme men vet redan vad han ska fa, sen sa har jag tva secret santa som jag oxa vet vad dom ska ha. Det ar bara en fraga om att hinna med att aka in och kopa det men det ska sakert ga bra oxa.

Idag akte min babe ivag igen. Det var meningen att han skulle aka in med Donald men den muppen glomde av att han skulle plocka upp Graeme sa det blev sa att jag fick kora in honom. HALV SJU PA MORGONEN. Det hade inte vart sa farligt om det inte hade vart for att man vaknade med varsta halsontet och ett bangade huvud. Nu har jag fatt den javla forkylningen oxa. Men men, nan var ju tvungen att kora honom. Hade han inte dykt upp sa hade det blivit kalabalik varre.
Sa nu ar han ialla fall ivag. Kommer inte hem forran den 22de nu vilket innebar att jag maste gora allt sjalv innan jul. Gud sa trist.

Jaja, har sa jakla mycket att gora iman sa jag ska ga och lagga mig nu.
Ha det sa bra alla.
x Kris

RSS 2.0