Verkligen bra!!

Jag ar inget vidare pa att skriva har langre. men det ar ganska mycket som har hant dom senaste tre veckorna. Graeme har kommit och gatt. under dom tre veckorna som han va hemma sa va vi en vecka i Barcelona. det va hur bra som helst, varmt och skont och man kom ivag fran allt i Tarland. vi gjorde en hel massa, kolla pa en match mellan Barcelona och Almeria, Barca vann 1-0. det va hur grymt som helst att vara pa Nou Camp, vi gick aven en guidad tur runt dar.
sen va det Red Bull Air Race. det va oxa hur grymt som helst. varenda dag sa va vi ute och gick runt i Barca for det va kanon vader varje dag. det enda som inte va sa bra va att det va sa javla dyrt med dricka dar. inte bara alkohol utan cola och allt annat oxa. till och med vatten va dyrt. men annars va allt bra.
sen va det tillbaka till jobbet nar vi kom hem, det va ju mindre roligt. det ar inte sa mycket att gora just nu men det far ga. snart ar det ju jul och sa sa forhoppningsvis blir det mer att gora igen. maste borja kopa julklappar snart tror jag innan det ar forsent.
pa torsdag ska jag och Johanna in till stan och kopa julpynt och lite annat till huset. jag behover: gardiner, rullgardin, matta och bords tabletter. tror att det ar allt jag behover just nu. forsoker fa fardigt ett rum i taget. satsar pa matrummet just nu. Graeme brydde sig inte mycket innan jag flyttade in med honom sa det ar ganska mycket som maste goras men jag gillar det verkligen.

Nar Graeme kommer hem om tva veckor sa firar vi ett ar tillsammans. tror att det blir att aka ivag till Aviemore och bo pa ett fint hotell som jag hittade. men det ar inte helt sakert annu. kommer gora nat ialla fall. kan inte fattat att det ar ett ar redan. det har verkligen gatt hur fort som helst. hoppas att det blir manga mer dock. men det tror jag att det kommer bli.

nasta semster tror jag kommer bli i januari eller februari. vill verkligen aka hem till Sverige da men far se hur det ser ut med pengar och sa. maste spara eftersom jag lovat att betala for syrran och Vilda sa att dom kan komma over nar jag fyller 25. tror att jag och Johanna kommer ha en stor fest tillsammans. hon blir 25 inte langt efter mig sa. hoppas att kompisar fran Sverige kan komma da oxa.

Jaja, ska forsoka skriva oftare men glommer sa latt.
ha det sa bra alla, hors snart igen.

x Kris

RSS 2.0