Nara nu!!!

Nu ar det inte alls langt kvar tills min lilla skatt kommer vara har. Vet inte om det ar en kille eller tjej men det spelar absolut ingen roll bara han/hon ar frisk och sa. Kan inte fatta att tiden har gatt sa fort, det kanns som det va forra veckan som vi berattade for alla att vi skulle bli tre. Nu ar det bara fem dagar kvar tills jag ar beraknad.

Graeme ar dock offshore for tillfallet vilket jag latt skulle andra. Hade hellre haft han hemma nu nar det ar sa nara och allt. Men men, det ar inte mycket man kan gora, han maste gora sitt jobb och tyvarr ar det inte mycket som kan andra pa det. Han kommer snart hem sa forhoppningsvis kan den lille vanta tills pappa ar hemma :) Han har dessutom blivit befodrad nu vilket ar hur bra som helst. Kunde inte kommit lagligare om man sager sa.

Nu det senaste nar jag bara har gatt hemma och inte gjort sa mycket sa har jag tankt pa hur mycket jag skulle vilja aka hem och halsa pa. Jag tror att det ar for att Graeme ar ivag och jobbar och att jag bara gar hemma for tillfallet. Jag hoppas dock att vi kan aka hem snart och traffa alla. Det va ju ett tag sen nu om man sager sa. Det ar narmare bestamt tva ar i slutet av maj. Oj oj oj. Dock har vi en del saker denan sommaren sa jag vet inte hur detta ska ga till. Graemes syster ska gifta sig forst och sen ar det hans kusins tur. Skulle inte tro att han vill aka hem emellan det sa kanske inte blir forran till hosten som jag far aka hem :( Skulle iofs kunna aka sjalv men tror att G skulle vilja hanga med oxa. Vi far se.

Nu ar det dags for mig att gora iordning lite, tror jag har stadat allt jag kan men ska stryka lite och sa, sa att det blir fint i huset igen. Kanns som om det ar klader overallt just nu.
Ha det sa bra alla

RSS 2.0