Daligt detta

glommer ibland av att jag har en blogg sa jag skriver inte sa ofta.
har val inte hant sa mycket antar jag.
va hos tandlakaren for typ tre veckor sen och det kostade kan jag saga. £140 va jag tvungen att betala, vilket innebar att jag var fattig for resten av veckan. inte nog med det, samma vecka sa fick jag punktering pa bilen sa jag tankte bara aka till garaget sa att dom kunde fixa det, nej nej nej, det va helt sonderslitet och det va aven mitt andra bakdack. fram dacken haller sig tydligen i nagra manader till. inte nog med det sa va dom tvungna att byta spolarvaske pumpen. sa nu vantar jag pa en rakning som formodligen ligger pa £200. sa javla roligt detta. men men, det ar val smallar jag far ta, maste ha riktiga dack innan jag aker ner till glasgow och hamtar syrran och johanna. skulle vart snyggt om man ar halv vags ner och far punka, YEAAAAAAAAAAAH, or not.

Graeme har vart borta i tva veckor igen, han kommer hem iman :) ska aka in till Aberdeen och hamta honom. fattar inte hur fort dom senaste tva veckorna har gatt, helt otroligt, hoppas bara att nasta tva veckor inte gar sa fort.

igar (lordag) va jag i Aberdeen med Johanna och vi hittade vara maskerad klader, hur coolt som helst. kommer inte saga vad det ar for det ar hemligt, sager det after att jag haft mitt party.

maste ga nu.
ha det sa bra.

X Kris

Ps. vem ar K som har kommenterat?

RSS 2.0