Have seen my boys :) :) :)

i tisdags sa va jag nere i Glasgow med Fiona and Tasha och kollade pa mina boys igen. det va fjarde gangen jag sett dom nu och jag kan inte fa nog. langtar redan till nasta gang. vi lyckades dessutom hitta en brilliant pub som vi dessutom blev inlasta i. den stangde egentligen klockan 11 men vi gick inte forran vid 1. hur grymma ar inte vi???!!!! hahaha.

forutom att det va en bra dag sa ar jag lite deppig for tillfallet. Graeme ar offshore sa jag kommer inte se han forran den 8de dec. :( fan va tiden gar sakta nar man vantar pa nat, men ar helt saker pa att det kommer bli kanon nar han kommer hem. saknar han sa jakla mycket bara. maste halla mig sysselsatt hela tiden sa att tiden gar lite fortare pa dagarna. det ar meningen att vi ska till edinburgh den dan med jobbet men jag vill inte aka nu for da ar det ytterligare en dag som jag maste vanta. vi far se om min boss later mig vara hemma eller inte.

det dar med vikten har inet blivit mycket battre. har borjat ata igen men det gar valdigt langsamt. tror jag har gatt ner typ 5 kilo. ser nyckelbenen nu och mina byxor har blivit for stora. fair enough, jag ville ga ner i vikt men jag vill inte att det sa skulle handa pa bara tva veckor. det ar ganska illa nar man inte kan ata och jag ar skraj att det kan sluta illa men jag gor mitt basta att fa det stabilt nu.

ialla fall, maste sova nu, ska jobba klockan 9 iman bitti.

ha det bra alla.

X Kris

Vagar man hoppas??

forst och framst sa maste jag bara saga: MCFLY OM EN VECKAN. wohoo, ingen ar gladare an jag. Fiona and Tasha, what a time we'll be havin.

annars sa har jag stallt till det for man lite grann, kan skriva det har for ingen fattar lol. jag har gillat en kille hur lange som helst men det har aldrig blivit nat, jag har vart ihop med en men det ar inte langre och det ar samma sak med honom. grejjen ar den att vi kan inte gora nat for det staller bara till det med folk runt omkring. har redan fatt en tjej efter mig som hotar och massa saker. varenda kvall jag jobbar sa ar jag nervos bara for att hon ar dar. har nu inte atit riktigt pa en vecka. va fan ska jag gora???
det ar i sana har stunder som jag saknar Nettie hur jakla mycket som helst. ta det inte fel, saknar henne annars oxa men hon vet vad man skulle gora.

ialla fall, maste dra mig. har biljard tavling ikvall, vi kommer vinna ;)

X Kris

time for an update?!

jaa, vad finns det att saga. har vart hemma ett tag nu men har inte hunnit skriva. har vart jobb varenda dag sen dess. har dessutom akt pa influensan och det gor ju inte livet sa jakla mycket battre.

jag har fatt en javla freak efter mig. han later mig inte vara ifred en enda minut. meddelanden hela tiden, aven om jag inte svarar sa skriver han. detta borjade i sondags. minst 20 om dan. men igar hade jag fatt nog och bad han dra sa langt bort han kunde komma for han va bara for mycket. men fatta han vinken?? sjalvklart inte. OOOOOOOOOOOO, blir sa jakla sur. jag behover inga mer pojkar.

idag har jag vart hos tandlakaren, kanner mig som en retard for tillfallet. varsta som finns ju. har pengar ska det kosta oxa. £97, det ar inte att leka med. det ar nastan 1200 tror jag, om jag kommer ihag ratt sa star kursen i nastan 12 kronor. men men, det ar smallar man far ta, ska tillbaka nasta fredag igen och da kommer det bli annu dyrare. allt som allt sa kommer det komma upp i £603 sa ni kan ju rakna ut sjalva hur billigt detta kommer att bli :(

iman ska jag pa lunch med min Fiona, har inte sett henne sen Kellys fodelsedag tror jag och det va i borjan av oktober. sa nu ar det dags att komma ifatt med allt vi maste prata om:) hon ska jobba har i tarland iman kvall oxa sa kommer sakerligen se henne da oxa. och kanske en annan person :) hoppas hoppas.


wohooo, nu ar det mindre an tre veckor kvar sa vi ner till glasgow och kolla pa mina pojkar igen. for er som inte vet vilka det ar sa ar det McFLY. det ar bara fjarde gangen som jag ska se dom nu och jag ar helt saker pa att det inte ar den sista. ohh, jag ar helt extas. Fiona, Tascha och Jenny ska med ner. kommer gora ner och sa stannar vi over natten sa att vi kan ga ut efter konserten. anda saken som ar dum ar att jag maste vara tillbaka till 12 dan efter sa att jag kan jobba, maste ju vara ledig den kvallen for jag ska spela biljard mot someone special, lol.

jaja, nu maste jag ivag for jag ska jobba. men ha det sa bra alla sa hors vi snart igen.

x Kris


RSS 2.0