Update

ja, da va man hemma i skottland igen. det tog mig bara tre timmar fran prestwick och upp till tarland. hade raknat med minst fyra. speed is my second name, lol. hade nagra bud igar men annars gick jag och la mig tidigt. det ar inte likt mig men va hur trott som helst. traffade inte allt for manga men det va bara skont det.

pratade med syrran igar nar jag kom tillbaka. det ar jobbigt att hon inte mar sa bra och det ar jobbigt for jag kan inte gora nat nar jag sitter har langt bort i skottland. jag hoppas bara att det loser sig till det basta med henne och Vilda.

idag ar det dags att borja jobba igen. borjar klockan tre och slutar tolv. det ar biljard har ikvall sa det kommer vara ganska mycket folk. pa fredag ska jag nog ivag och traffa Fiona. har saknat henne. vet inte vad vi ska gora an, antingen ska vi bara dra till en pub och ha en drink eller sa kanske vi aker in till Aberdeen och gor nat dar. vet inte an.

va ute och gick idag oxa. det ar ganska kallt har, har till och med sno pa vissa stallen, men det va riktigt skont. va tvungen att ga ut och renska skallet ett tag. sen har jag ju ett mal att na sa maste borja trana lite nu. hade varm soppa nar jag kom tillbaka och det va hur gott som helst.

jaja, nu maste jag ivag och ta en dusch innan man borjar jobba. hoppas att jag kommer ihag hur man gor en pint och anvander kassan, men det brukar inte vara ett problem. hehe

ha det sa bra alla.

x Kris


Hemma

nu ar man hemma i skottland igen, har iofs vart det ett tag.
om jag ska va helt arlig sa ar jag for trott for att skriva ett inlagg nu men ska forsoka gora det iman.

vill bara saga en sak innan jag lagger mig.

SYRRAN : STA PA DIG FOR F*N. TANK PA DU VET VEM.

x Kris

Lång dag!

borde verkligen gå och lägga mig men det är så skönt att bara ha "me-time" när alla andra har gått och lagt sig. alla kisar sover, det tog ett tag men nu så. haha, insåg precis vad klocka va så dom har sovit ett bra tag nu. Noel är en riktig gooing när Benjamin och Juli inte är i närheten. han berättade hur mycket han saknar mig när jag inte är här men att han inte vill berätta det för nån, haha. snacka om att vara cool inför andra.

imån blir det mycket att göra. det som står på listan är:

ha Noel, Benjamin och Juli till cirka fyra, fem.
träffa brorsan och Marina (hej då)
träffa morsan (hon är tillbaka från semester och då MÅSTE jag träffa henne. ORKA!!!)
plocka upp lillbrorsan och hans tjej och ta med dom tillbaka till Herrljunga.
åka till Hudene till familjen Karlsson (hej då)
packa väskan (tråkigaste som finns)
ringa massa samtal för att säga hej då.
översätta en engelsk grej som handlar om att byta bromsskivor på bilen (åt pappa)
lägga över kort på datan och lägga in en McFLY skiva på datan
hinna umgås med jessica innan jag åker

vet inte hur jag ska hinna med allt men det löser sig säkert. usch, nu blev jag riktigt stressad. ser ut som om att jag måste gå upp, hmm typ 7. kisarna kommer säkert vakna tidigt så det blir säkert bra.

WOHOO, åker hem på tisdag. jag vet att det kanske låter hemskt men nu behöver jag komma hem. har haft min tid här för denna gången. vet inte riktigt när jag kommer hem nästa gng men det kommer nog dröja ett tag. måste spara pengar. har ju fortfarande en bil att betala av i skottland. oh, min kära lilla bil. har stått ensam i över en vecka, men nu kommer jag hem :)   Enda skillnaden är att jag har tonade rutor och coolare fäljar

Baby, im comin back home!
oh, saknar nån såååååå otroligt mycket

dags att sova, ha det bra alla.

X Kris


Utgång

igår var det tgång som gällde. hade förfest här. erica, lars, david, johanna, morgan och marcus va dom som kom. jag tror att alla hellre hade stannat här än att gå till kärven men vi kom dit i vilket fall som helst. vi va ganska sena så vi va inte där så länge. träffade iaf Hamel och Anna.B, kicki 2 och lite annat folk. trodde att det skulle vara mer ue men så var det inte. dessutom så kände man sig ganska gammal några ggr för det va folk där som typ började skolan när jag slutade, så illa är det säkert inte men dom är några år yngre.

träffade johanna pennings igår för första gången på 8 år, va riktigt kul. sen träffade jag hennes lillebror oxå, första gången jag såg han så va han 6 år nu är han 19 och kör bil. vet inte om man ska skratta eller gråta när tiden går så jäkla fort. :) :(

idag ska jag på lillbrorsans kalas. det är en annan som växer för fort. han blev 18 i måndgs så ska dit och fira det. sen ska jag åka till min andra bror, den äldre, och hämta kisarna för jag ska vara barnvakt. ska ta dom hit till syrran så kan dom sova över oxå. jättebra.

nu är det dags för en dusch så att vi kommer i tid till kalaset.
ha det så bra så hörs vi senare.

X Kris

Långt härifrån

Älskling fast du är långt härifrån
finns du alltid nära mig ändå
för i varje steg i varje andetag
finns du med mig natt som dag
Och även om det dröjer länge än
tills jag får se dej här igen
finns det inget som kan hända nu
För det är jag och det är du

Snart är det hemgång som gäller, bara fyra dagar kvar:)
I'm comin back home!!

x Kris

Den går inte över!

ser inte ut som om att denna förkylning kommer försvinna inom en snar framtid. men men, jag visste att den skulle komma när jag åkte, eftersom det alltid händer samma sak. va gör man??

idag har jag vart en sväng hos Lotta och kollat igenom mina gamla saker som jag hade när jag bodde i Annelund. det är ganska kul att kolla igenom saker så för man hittar alltid nåt roligt som man inte kom ihåg att man hade. hittade bland annat en del kort och filmer, filmer som jag kollade på när jag var liten. har till och med kollat på en av dom idag, KULT. synd va att den va på VHS och bilden inte va så jäkla bra men man såg.

denna veckan som jag vart hemma har jag pratat med Nettie nästan varje dag på telefon. känns så konstigt på nåt sätt, har inte sett henne sen i januari och kommer förmodligen inte träffa henne på ett bra tag. men men, det är alltid kul att höra hennes röst sen hon är såååååå långt borta.

ialla fall.

x Kris


Psykolog?!?!?! Familj

jag tror att jag kommer bli en psykolog i mitt nästa liv. jag har inte vart i en sån här depremerad situation på länge. man tror att man kommer hem till familjen och allt kommer vara glada (dels för att dom bara ser mig typ 3 gånger om året) och för att det går bra för dom med det mesta. men så är inte fallet i det dahlqvista samhället. nej nej, det är alltid nåt som är fel och det är si och det är så. FÖR FAN, SKÄRP TILL ER!!!!!! sen är man den näst yngsta i syskonskaran men ibland undrar man om det inte skulle vara jag som skulle vara den äldsta. kanske jag har det att tacka skottland för. att jag kom iväg och hittade mitt hem och växte upp så otroligt mycket. det beror förmodligen på att jag inte har familj där borta, eller det har jag väl på ett sätt men ni vet vad jag menar. det är helt otroligt vad man ändras när man inte har personer som man känt hela sitt liv runt omkring sig. TACK ALLA I SKOTTLAND som jag känner. i alla fall, nog om problem, nu är det dags att sova, ännu en dag imån.

x Kris

ps. du som är ung, om du nån gång får en möjlighet att åka iväg och pröva nåt nytt. TVEKA INTE!!!!!! packa väskan med en gång och dra. det är det bästa du nånsin kommer göra. familj och vänner, om dom är RIKTIGA kommer alltid vara där när du kommer tillbaka. ds

Förkylning!!!!

verkar dom om det bara blir värre och värre. annars har jag haft en bra dag idag. har vart nere och sett brorsan, noel, benjamin och juli. alltid kul att träffa dom fast att Noel är "stor" nu och inte vill kramas eller nåt, haha. men jag fick tillslut några. tror att dom tyckte om sina saker oxå. benji gjorde det ialla fall, han vill till och med ha mer.
sen nu ikväll var jag hos erica och herman och käka. vi hade tacos som va hur gött som helst. var mycket trevligt att träffa dom igen. ser ju iofs erica på lördag igen eftersom vi ska gå ut.  tror att det kommer vara lite folk som kommer ut då. hoppas att man får träffa några gamla kompisar som man inte har sett på ett tag.

jaja, nu är det nog dags att sova..

x Kris

ps. ganska komiskt för tillfället. pratar med nettie på msn och hon är i america sen pratar jag med en kille som heter kev som jag känner från skottland och han är i nya zeeland för tillfället. haha.

Orkar inte mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag vet inte var jag ska ta vägen idag. är det inte en unge vid namn vilda så är det katterna eller staffan eller nåt annat. jag är så jäkla trött och allt jag bara vill är att sova men kan inte få ut dom JÄVLA katterna från mitt rum. sen så har man en jävla förkylning, har så ont i halsen och varenda gång jag hostar så känns det som om allt går sönder.
just nu vill jag bara åka hem där ingen bråkar med mig, där så länge jag gör mitt jobb så låter dom mig va. MEN, det är en vecka kvar och jag räknar ner redan.

imån är det fullspikat, först ner till brorsan och se den familjen, sen på kvällen ska jag till erica och herman och käka. ska bli trevligt att träffa dom igen..

jaja, ska försöka få kattjävlarna ut ur mitt rum nu.


xx Kris

Jaha

jag har nu sett flera av mina vänner ha en blogg så jag tänkte börja med det oxå. jag skriver ganska mycket när jag är ledig så varför inte göra det här istället så alla kan se vad jag gör.

kan börja med att säga vem jag är. jag heter kristina men alla i sverige kallar mig kicki. för tre år sen, 12 oktober 2005, flyttade jag över till skottland för att jobba som en au-pair. det var meningen att jag skulle stanna bara ett år men det slutade med att jag ville stanna längre i familjen. jag jobbade för dom i ett och ett halvt år innan jag började jobba i en pub istället i samma by. har nu bott i skottland i tre år. jag bor i en liten by som heter Tarland, det ligger ungerfär 40 min från Aberdeen som är på östkusten.
jag har verkligen hittat hem när det kommer till skottland. det kanske låter hemskt men jag trivs mycket bättre där än vad jag gör hemma. det är skönt och trevligt att komma hem och hälsa på att alla nån gång ibland men jag känner inte att jag skulle kunna flytta hem för tillfället. jag har hittat mitt hem.

just nu sitter jag hemma hos min syster. kom hem till sverige igår eftermiddag och kommer vara här i lite mer än en vecka. kommer antagligen ha en full

RSS 2.0