IMAN :):)

iman kommer min pojk hem igen. trodde inte att jag kunde bli riktigt kar men sa har det blivit nu. han har jobbat i tva veckor men det kanns som en evighet. jag visste detta nar vi blev tillsammans men det ar anda jobbigt. men iman sa. tva hela veckor wie my beast :)

har planerat min fodelsedag nu. fyller pa en tisdag vilket ar vardelost (10de mars) men har bokat ett band den 14de. Sean, ur a star. ska oxa har fancydress da sa det kommer bli riktigt kul. dessutom sa kommer syrran och johanna over. KAN NI FATTA, SYRRAN KOMMER!!! efter ha varit har, da, i tre och ett halvt ar sa kommer hon antligen over och halsar pa. helt otroligt. johanna har vart har forut over nyar sa hon vet hur det ar. hon kommer stanna med Graemes foraldrar, hehe. hon ar for rolig hon. ser verkligen fram emot detta.
nu nar jag tanker pa det, vilka fodelsedagar jag haft har. nar jag fyllde 21, vilket ar stort har, sa hade vi party hela helgen. nar jag fyllde 22 sa akte jag ner till london over helgen och halsade pa Kate och forra aret sa vad det en sesh i en hel vecka med en pubcrawl en av dagarna. fy fan va full jag va hela veckan. och detta aret blir det ett band i puben. synd bara att kompisarna hemma inte far vara med om detta. vad som skulle vara EXTAS va om min lilla Nettie kunde komma over oxa.

Nettie saknar dig och tanker pa dig hela tiden.

jaja, maste ga och sova nu.

X Kris

RSS 2.0