Nastan

nu ar det snart dags for min babe att komma hem, sex natter kvar sa ar han forhoppningsvis hemma, beror ju pa vadret och sa. denna trippen har gatt sa fruktansvart sakta sa det ar inte klokt. men den som vantar pa nat gott...........
jag och Johanna va som sagt i Aberdeen forra veckan. jag kopte inte sa mycket som jag trodde att jag skulle. jag hittade en matta for mitt matrum, bords duk, nya bestik, gardiner for vardagsrummet och lite saker att ha pa mat bordet. skulle egentligen kopa julsaker oxa men bestamde mig for att vanta tills Graeme kommer hem sa att han kan vara med och valja. vill ju inte bestamma allt. nar han kommer hem sa har han oxa lovat att kopa rullgardiner sa det kommer snart vara hur snyggt som helst i det huset, gillar det skarpt just nu. och det kommer bara att bli battre och battre. skulle egentligen malat koket nu nar han ar borta men an sa lange sa har jag inte orkat, kanske en dag :)
nu har vi oxa bokat hotellet som vi ska stanna pa, eller Graeme gjorde det. tror att vi kommer ha det hur bra och mysigt som helst. kan vi behova efter allt som har hant. har vart en hel del brak det senaste sa jag tror att vi bada behover komma ivag fran Tarland och bara vara vi tva. har ganska mycket ledigt denna gangen sa det kommer va hur bra som helst.
den 30e november sa ska jag, Johanna och Graeme aka ner till Edinburgh och IKEA. jag och Johanna vill ha svensk mat :) sen ska vi forsoka kolla efter lite saker till varat hur och Johanna och Hendo flyttar snart sa hon vill val kolla efter lite saker oxa. langtar som bara den, har inte vart dar pa evigheter. synd att dom inte har det narmare an Edin bara. tycker dom ska oppna en i Aberdeen.

jaja, nu ska jag ga hem och sova tankte jag. maste forsoka komma i sang nagorlunda tidigt for en gangs skull. 
 
ha det bra alla sa hors vi snart igen
x Kris

RSS 2.0