Fasen va tiden har gatt fort.

kanns som om det va igar som syrran bokade sin biljett for att komma hit. och da tankte jag : det ar ju evigheter innan hon kommer hit. men sa fel man kan ha. ska ner och hamta henne i Glasgow iman, och Johanna saklart. blir riktigt skrajsen faktiskt nar tiden gar sa jakla fort. va gor man med all tid?? jag har da ingen aning. man sover, ater, jobbar och mycket annat hinner man fanimej inte med. kanske far att jag jobbar i en ppub sa shiften ar valdigt mer annorlunda an dom skulle va om man hade ett vanligt vecko-jobb. men men, far val se till att gora mer nar jag ar ledig, ar ju sa mycket jag kan hitta pa har borta men aldrig gjort. dags att ta mig rejalt i kragen..

"The old me is Dead and Gone but the NEW me gonna be Alright" T.I feat. Justin Timberlake
Min favoritsang for tillfallet. vard att lyssna pa.

jaja, maste sova nu for ska upp tidit iman och har en lang vag att kora. ORKA!!!!

x Kris

wohoo

fick min laptop i veckan. sa jakla skont att man inte behover fraga sin boss hela tiden om man kan lana datan, nu kan jag anvanda den precis nar jag vill och det ar ingen som kan saga nej. ohh, min Graeme, han ar sa snall mot mig. har aldrig traffat nan som ser efter mig som han gor, har iofs aldrig traffat nan som vill vara med mig hela tiden eller som gillar mig sa mycket som han gor. sen har jag aldrig traffat nan som JAG gillar sa myckete. tror jag har hittat "The One" ar sa jakla glad :):):):):):)

denna veckan har gatt ganska fort maste jag saga. nastan helg redan. skont det. nasta vecka ar det semester som galler. min fodelsedag och allt :) idag va jag och Marshall ivag pa en turist tur. det va riktigt intressant for vi fick veta massa saker som vi inte visste, vi trodde att vi visste det mesta om Deeside men nej nej, det gjorde vi absolut inte. ska pa tva mer turer, en in till Aberdeen och en till runt Deeside, men pa andra sidan.




Min Graeme

saknar han sa mycket redan, men tiden verka ga fort denna gangen sa det ar ok. och syrran och johanna kommer ju nasta vecka sa det borde inte vara nat problem. skont att man ar ledig nagra dagar nar han ar hemma oxa. vet att jag maste spendera tid med syrran men anda:)

jaja, dags att sova kanske. ha det sa bra alla.

X Kris

Jobbigt varre

ibland vet jag inte om jag ska skratta eller grata!!
haft tva underbara veckor med Graeme men imorse akte han ivag igen, kommer inte se han pa tva veckor nu. men men, tiden (hoppas jag) kommer ga fort. det blir bara svarare och svarare att saga hej da den morgonen han aker. han tycker det oxa. fast att han inte ens har vart bara ett dygn an sa saknar jag honom sa otroligt mycket. och han kommer missa min fodelsedag och mitt party oxa.
han kopte dock en fodelsedagspresent till mig i fredags, kan inte fatta detta riktigt men han kopte en laptop till mig. tror jag har varldens basta pojkvan :)

om en vecka iman sa ar det min fodelsedag, borjar bli gammal nu, hehe. och om en vecka pa torsdag sa ska jag ner och hamta min syster och johanna i prestwick. ska bli riktigt kul, det varsta ar att kora den vagen ner, da ar jag sjalv och det ar sa trakigt. har iofs min musik som sallskap sa det ska inte vara nagra problem. behover ju inte kora ner syrran dit igen ialla fall for hon kommer flyga fran aberdeen nar hon aker hem.

ska ga och lagga mig nu tankte jag, har massor att gora iman, maste stada mitt rum, ser ut som om det har vart ett krig dar inne, har iofs inte spenderat nan tid dar nar graeme var hemma men nu maste jag.

oh forresten, nu har jag bestamt mig for att sluta roka, vet inte hur detta kommer ga men jag vill att ni alla haller tummarna for mig, maste spara pengar till graemes fodelsedag. han blir en speciell alder sa han maste fa nat speciellt och inte bara sex, HAHAHAHAHAHA. hmm.

ha det sa bra alla, hors snart igen.

X Kris

RSS 2.0