Kanondag :)

har haft en kanon dag idag. forst och framst sa tankte jag att jag skulle sova ganska lange denna morgonen men eftersom jag har vart uppe sa tidigt hela veckan sa vakna jag givetvis tidigt aven idag. va uppe klockan nio, gick ner och hade frukost sen efter det sa gick jag till mitt rum igen och borjade rensa ur mina klader, det gick ganska fort och det blev massor som kommer skankas bort. battre att ge bort det an att det ar i garderoben och inte gor nan nytta alls. vissa saker som jag hade har jag nog inte anvant sen jag flytta hit. det va meningen att jag skulle aka ivag pa lunch med Alanna efter det men hon fasta hemma hos hennes mamma lite for lange. sa nar hon kom till puben sa bestamde vi att vi skulle kaka middag ute istallet. det sluta med att vi akte in till Aberdeen och at och sen gick vi pa bio, vi sag Fighter, en helt ok film.

idag va det meningen att Graeme skulle ringa runt halv sex men det gjorde han inte, sa jag tankte att nar jag pratar med honom nasta gang sa ska han minsann fa veta vad jag tyckte om det. MEN, nar jag och Alanna kom tillbaka till Tarland sa stog vi utanfor puben och hade en cigg nar min telefon ringde. jag tankte: vem fan ringer mig vid den har tiden. det va min alskling :) han forsov sig imorse, eller for ar det eftermiddag men eftersom han jobbar natt sa blir det morgon for han. sa jag kan inte vara arg pa han for att han inte horde av sig, det funkar ju inte.

sa nu efter en lang men bra dag sa ar det dags att sova. har precis haft en dusch och det finns inget battre an att krypa ner i sangen efter det, speciellt nu nar jag tvattat mina sangklader oxa. allt ar sa rent ocg fresht. :):)

gonatt alla och ha det sa bra sa hors vi snart igen.

x Kris

Vet inte hur

klockan ar nu halv ett och om det skulle vart riktigt sa skulle jag vart nastan i sangen nu men inte. av nan anledning sa tog en annan som jobbar har en bokning (vilket i sig inte ar fel) men dom kommer inte forran vid tva. sa vem aker pa att vanta? jo jag. jag gick fan inte med pa att sitta uppe sa lange. for det forsta sa va jag uppe klockan halv 7 och jobbade till halv tva, sen gick jag en lang promenad med Oscar, sa att jag inte skulle somna, sen va jag hos lakaren vid halv fem och sen jobba igen vid 6. jag ar hur trott som helst och vill verkligen lagga mig. borjar nio iman igen och jobbar till nio. 12 JAVLA TIMMAR!!!!! sen ar jag iofs ledig pa lordag men anda. ar ganska trott nu.

nu ar det inte langt kvar tills Graeme kommer hem :) langtar efter honom otroligt mycket nu. det ar nastan sa att det kanns som om att jag inte kanner honom langre. jag vet att det later dumt och att jag kanner honom men anda. tre veckor ar alldeles for lang tid tycker jag. tva va lagom. och iman ar det en vecka kvar tills jag aker hem. ska bli skont det oxa. skriver ner mitt schema for veckan som kommer :

FREDAG --- 9-21
LORDAG --- LEDIG,
maste stada ur min garderob
SONDAG --- 17-23
MANDAG --- LEDIG,
maste ga och fixa med roadtax, och kolla bilen innan jag kor ner till Glasgow pa fredag
TISDAG --- 12-21, MIN ALSKLING KOMMER HEM :):):):):):):) (L)(L)
ONSDAG --- 12-21
TORSDAG --- 12-23,
Gudars, elva timmar dan innan jag maste kora till Glasgow
FREDAG --- SEMESTER, aker harifran klockan 8.30



idag som sagt sa va jag och oscar ute och gick och han alskar att bada sa han hittade givetvis vatten. brukar va ok men denna gangen sa va vattnet inte direkt rent om man sager sa. han sag ut som en lerklump. sa gissa hur baksatet pa min bil ser ut just nu :/ och han luktade rent sagt SKIT. sa nar vi kom hem blev det ett litet bad for han. tog aven en bild av mig sjalv, haha ego. bilder kommer nedan. ialla fall, ska kanske forsoka borja stada nu sa att jag inte behover gora allt iman.

ha det bra alla sa hors vi snart igen.

x Kris


kolla in vattnet, haha





OH YEAH, hahahaha

vilken dag

vilken jakla dag jag har haft. igar sa ringde hur mycket folk som helst och ville ha rum sa vi va fullbokade. detta innebar att jag och Jenny (bev ar pa semester) va tvugna att vara uppe kl 7 sa det va da mitt shift borja. sen va det till att stada hela puben, efter det sa va jag givetvis tvungen att stada alla rummen for som stanna bara en natt sa jag slutade halv tre istallet for tolv. sen va det till att borja kl 5 igen och jag har precis slutat, kl ar nu halv 12. vi har aven lyckats bli fullbokade idag igen sa morgondagen kommer sakert se likadan ut. ska till lakaren iman oxa sa det blir till att stada allt fort. men det ska vi sakert klara av. ar ledig pa lordag sa det ska bli skont. ska forsoka fa iordning pa mitt rum, formodligen rensa min garderob for det behova. en miljon klader som jag inte anvander ialla fall. lika bra att gora sig av med det och kanske kopa nytt :)

ialla fall, nu ar det nog dags att stupa i sangen sa att man klarar av morgondagen utan problem.

ha det bra alla.
x Kris

varfor ska det vara sa svart?

jag vet inte vad det ar med mig for tillfallet. det enda jag verkar orka med ar att jobba. da tanker jag inte lika mycket pa Graeme, sa fort jag slutar och sitter och tar en drink med mina kompisar sa blir jag helt slut och uttrakad. jag vill sa garna att han ska vara har med mig. varfor ar det sa har? tre veckor ar en valdigt lang tid. jag borjade precis bli van vid tva innan han va tvungen att aka till en annan rigg. jag vet att han kommer vara hemma tre oxa men det spelar ju inte sa stor roll, han kommer ju fortfarande vara borta i tre. onska att han kunde ringa varje dag men det ar for dyrt och han ha sa mycket att gora under sitt shift sa nar han slutar sa gar han och tar en dusch och sen lagger han sig. han jobbar nattshift oxa sa det ar annu svarare for han att ringa eftersom jag da sover och nar jag ar vaken och jobbar sa sover han. USCH. sa nu jobbar han fran 7 pa kvallen till 7 pa morgonen, han kommer inte vara pa valdans bra humor nar han kommer hem men det gar over efter ett tag nar han blir van vid normalt liv igen.
han kommer hem tisdag den 26e och den 29de aker vi hem till sverige. ingen som laser min blogg anda sa det spelar ingen roll om jag skriver det har. sa i stort sett sa skriver jag bara for mig sjalv sa att jag far ut allt inom mig.
kanns som om allt har andrats det senaste, kompisen som jag trodde var narmast mig ar inte det langre, vet inte vad det ar for fel pa henne men jag orkar inte bry mig, har mer kompisar an henne, och battre oxa for den delen.

ialla fall, kanner for att satta pa en film nu, kommer formodligen somna innan den ar slut men det spelar ingen roll. kan vara bra att komma i sang i tid for en gangs skull.

ha det sa bra alla sa hors vi snart igen

x Kris

Usch

Har ett jobbigt uppdrag framfor mig. om en liten stund ska jag ga upp till kyrkogarden och lagga blommor. det ar Graeme som vill att jag ska ga at honom eftersom han jobbar. det ar hans brors fodelsedag idag men som ni kanske forstar sa finns han inte i livet langre. tror det ar nastan tre ars sen i sommar som han tog sitt liv. jag vill verkligen inte ga upp dit men det betyder mycket for Graeme sa jag ska. han sa aven att jag maste skriva mitt namn pa kortet. stackarn, jag vet att Graeme saknar honom hur mycket som helst men han den typen av person som aldrig sager en san sak. han gar aldrig upp till graven nar det ar ljust, endast sent pa kvallen eller liknande na ingen annan skulle ga upp dit. han har aldrig riktigt pratat med nan om vad som har hant, det ar sa han hanterar sana saker. men for nan manad sen sa oppnade han sig och beratta hur han kande och allt. oh, det ar sa svart.

nu ar det i stort sett bara tva veckor kvar sa har jag semester, ser verkligen fram emot detta, behover komma ivag ett tag och det ar annu battre att Graeme ska med mig. kommer bli skont att kunna vara med honom och ingen annan. tva veckor iman och vi ar pa vag :)
dom tva veckorna som ar kvar kommer innebara valdigt mycket jobb for dom andra har semester innan mig vilket i sin tur innebar att jag inte kommer ha nan dag ledigt innan min egna. nasta vecka aker Chris och Bev ivag sa jag ska ha Oscar har hemma. det ar bast for han att han inte kommer kaka upp mina skor eller liknande for da aker han ut med nosen fore.

ialla fall, maste satta igang nu, ska traffa Kerry efter kyrkogarden sa jag maste gora iordniing mig nu.
ha det bra sa hors vi snart igen.

x Kris



detta ar den lille vovven, taget forra sommaren, cirka 6 manader

What a weekend its been!!!

sammanlagt denna helgen sa har jag jobbat 46! timmar. det bara fredag till sondag. det bara for att det vart ett stort brollop och for att alla va lediga pa mandag vilken innebar att alla ar ute och super hela sondagen, SUPER-SUNDAY som dom kallade det detta aret. tror iofs att det va mer folk ute forra aret men det va tillrackligt med dom som va ute. i fredags jobbade jag 13 timmar, i lordags 18 och i sondags blev det 15. men men, maste tanka pa pengarna som man far.
igar akte min pojk ivag for att jobba igen, TRE langa veckor ska han vara borta. det har bara gatt en dag nu men jag saknar han sa fruktansvart mycket redan.. vet att tiden kommer ga fort men jag vill hellre att han ska vara hemma med mig hela tiden. nar han kommer hem sa ska vi aka pa semester, bara jag och han. ska bli skont att fa spendera lite tid bara jag och han. normalt sa ar det ju hur mycket folk som helst runt omkring oss sa det ska bli oerhort skont. kan vi behova for dom tre veckorna som han va hemma sa jobbade jag sa mycket sa hann inte riktigt se han sa mycket som jag hade velat. men men, thats life.
han fyllde aven ar i lordags och som alla andra killar sa ville han inte ha nat. ville forst kopa en klocka till han men det blv inte, sen pratade vi om att kopa WII guitar hero men sa blev det inte heller sa jag bestamde mig for att betala for hans semster och det va han riktigt glad for. han sa att han inte kunde fa en battre present sa det va lyckat :)

ialla fall, nu ar det dags att gora iordning sig for ytterligare ett arbetspass. kanns som om man inte gor annat an att jobba for tillfallet. iofs inget annat att gora nar Graeme ar borta. mm, LOVE YOU BABE.

ha det sa bra alla sa hors vi sakert snart igen.

x Kris

RSS 2.0