Can't wait

SNART AR DET SONDAG!!!! :) kommer vara ledig efter cirka tva veckors non-stop. ar aven ledig pa mandag, ska bli sa javla skont. ska bara ta det lugnt och va med Graeme. kanns som om att jag inte har kunnat vara med honom nat denna gangen bara for att jag har jobbat sa mycket. ska bli skont i vilket fall som helst. pa torsdag ska jag in till Aberdeen och kopa hans fodelsedags present och formodligen bjuda pa mat eller nat liknande. han fyller ar nasta lordag men jag maste jobba for vi har ett mega stort brollop den dagen. kommer jobba over tolv timmar varje dag nasta helg pga det. men men, det hander ju inte sa ofta sa man ska val inte klaga. ialla fall, min pojk kommer bli 30, hehe, borjar bli gammal den stackarn. tror att vi ska ha en BBQ mandagen den 4de, dan innan han aker ivag igen.. JAG VILL INTE ATT HAN SKA AKA. tre hela veckor!!!!!!!!!! men som sagt sa kommer tiden sakert ga ganska fort sa jag ska val klara mig bra. det som ar bra med det ar att jag far tre veckor med honom.. jaja, nu ska jag gora iordning mig for jobbet, hoppas att det inte kommer bli for mycket folk ikvall, orkar inte, kommer dessutom vara mycket iman for FUBAR ska spela i puben. men kommer ha mer hjalp sa det ska sakert ga kanon. ha det sa bra sa hors vi snart igen. x Kris

Mycket jobb

kanns som jag inte har gjort annat an att jobbat det senaste. det ar val iofs inte sa mycket annat jag gjort. i fredags jobbade jag 12 timmar, samma i lordags, igar jobbade jag 13(!) och idag va det 10. som ni kanske kan forsta sa har det vart en lang helg. iman skulle jag egentligen vart ledig men vi har begrvning sa nu maste jag jobba i nagra timmar ialla fall. ska forst plocka upp Johanna fran flygplatsen pa morgonen, sen jobba en stund, sen blir det nog en dusch innan fotbollen borjar.. och sa kommer ju my babe hem iman kvall oxa. han har bara vart borta 9 dar men det ar tillrackligt. saknar han sa mycket nar han ar borta. han kommer nu vara hemma i tre veckor, vilket i sin tur innebar att han kommer vara borta tre. vet inte hur jag kommer klara av detta men kommer val vanja mig vid det oxa.

om ett par veckor sa kommer det vara ett STORT brollop har. det kommer vara en VALDIGT LAAAAAAAAAAAANG helg med mycket jobb. men men, det kommer sakert ga hur bra som helst. man maste tanka pa pengarna man far och jag har ju en del att betala av om man sager sa. detta kommer ga med en valdans fart tror jag minsann.

insag precis att jag maste vara pa flygplatsen 9.45 iman vilket innebar att jag maste aka harifran 8.45 sa det ar en valdigt bra ide att lagga sig kanske. maste forsoka fa sa manga timmar somn som mojligt. man maste passa pa..

ha det sa bra alla.

x Kris










Jag och Graeme



Maste stada!!!

maste verkligen satta igang med att stada mitt rum men har tappat lusten precis. Jag kande verkligen for att gora det imorse. har istallet suttit och last en massa bloggar. ibland fattar jag inte hur sa manga har sa mycket bra att skriva om, jag skriver bara en massa skit som ingen formodligen ens orkar lasa. haha. men vem bryr sig egentligen? jag skriver ju bara sa att min familj och mina vanner i sverige vet vad jag sysslar med.

annars sa ar det valdigt mycket jobb, fragade ju om jag kunde fa mer timmar i puben och det fick jag. vet inte om det va ett smart drag eller inte for nu jobbar jag mer an 50 timmar i veckan. inte konstigt att jag kanner mig sa seg. men men, det blir ju pangar. tror min syster sa haromdagen att jag ut 15.000 i manaden, och det ar efter skatt. hur bra ar inte det? ska se till att betala av min bil och sadana saker, sen ska jag minsann spara en massa sa jag har det langre fram.. kan alltid vara bra att ha en sparkapital, man vet ju aldrig vad som hander.

om cirka tre veckor sa ar det Graeme's fodelsedag ocksa. det va meningen att jag skulle skicka ivag honom och tre andra till St.Andrews for att spela golf i nagra dagar men efter att jag va tvungen att betala sa jakla mycket pa att repara min bil sa har jag inte rad att gora det. han sa att han ville ha en klocka for den han har ar sonder men vi kom fram till att han kan kopa en sjalv nar jag har betalat tillbaka pengarna jag lanade av honom, borjan av juni om mina planeringar stammer. sa, nu ska han fa Guitar Hero world tour istallet. vi funderade pa om vi skulle kopa Wii men bestamde att det ar battre att kopa till PS3 som han redan har. ingen ide att kopa en annan konsol nar han redan har en.


Vill kopa den har till Graeme. Vad tycks?
 




hmm, jag maste nog satta igang nu, sa mycket jag maste gora pa min enda lediga dag. i kvall spelar Liverpool sa jag maste ha gjort allt innan det matchen borjar. 19.45 ar den sa det maste jag ju kunna hinna med.


anyhow, ha det bra alla sa hors vi snart igen.

x Kris


hmm... bra eller daligt????

pratade med syrran igar om Graeme. han vill att jag ska flytta in (vet inte nar dock), att vi ska forlova oss och till och med ha kisar. jag som alltid sagt att jag ska minsann inte skaffa en kille, jag kan vara singel hela mitt liv och bara ha kul.. detta har andrats en aning dom senaste fem manaderna.
aldrig i hela mitt liv har jag kant sa har for nan. jag ar beredd att gora allt jag bara kan for att behalla honom, han har fatt mig att inse att allt i livet inte ar sa illa som jag trodde. sa mycket som finns att gora..

maste sluta skriva annars kommer det bli ett mil langt inlagg,

ha det bra.

x Kris

ps. jag alskar Graeme sa mycket

RSS 2.0